2015. március 16., hétfő

Könyvjelző és a MUKK


Jelentem készlettem! Azt hittem soha nem lesz kész, már arra is gondoltam, hogy félbe hagyom és belekezdek mondjuk egy konyharuhába vagy könyvborítóba. De mivel egy rendes füzetet sem találtam, s a konyharuhának semtaláltam semmi értelmeset így aztán szépen lassan folytattam a könyvjelzőt :) De a munkának meg lett a gyümölcse. A plastic nem volt olyan vészes , viszont a tömött mintát kontúrral fűszerezve nem ajánlom senkinek, aki gyors sikerélményre vágyik.
A zöld kontúrral nem vagyok teljesen elégedett a készlet szempontjából, de már ha akartam se bírtam volna kibontani így maradt az eredeti tervek szerint. Egy változtatást azért tettem és az a varrásra szánt fonál és a bojt kapcsán történt, mert sajnáltam az Anchor fonalat ilyenre elcseszni így egy Venus-t kapott helyette, hosszabb zsinórral :)

3 megjegyzés:

  1. Egy k betűvel , ha lehetne :-) hacsak nem többen vagytok, mert akkor:
    Mindig Újat Kezdő Klubja

    VálaszTörlés
  2. Már mind a ketten készen vagytok a könyvjelzővel ( nem úgy mint én, aki csak várja a napsütést, de nem érkezik...). Nagyon szép lett amit hímeztél :-D (( Érdekesnek találtam, hogy a csomag fotóján erősebbnek tűnik a zöld. Már ilyet is Photo Shop-oznak ?! )) Ügyi vagy babyke !

    VálaszTörlés