2015. február 16., hétfő

Könyvjelző

Eljutottam odáig, hogy kiválasszam a könyvjelzőt, amin már lassan két hete fekszem. Sajnos annyi munkám volt, hogy enni, írni és aludni jártam haza. Mivel vasárnap este sikeresen befejeztem az adminisztrációkat, így belecsapok a lecsóba. Kifejezetten sikerélményre vágyva választottam a készletet, bár a műanyag kanava azért kihívás lesz önmagában is úgy vélem jelenlegi álláspontom szerint. 
  
Nagyon faszántosat akartam ezért választottam ezt, de minél többet nézegetem annál jobban azt érzem hogy áldásnak fogom érezni, ha kész leszek vele :D S még csak a fonalak besorolásánál tartok :D :D :D Továbbá csatlakozom az előttemszólóhoz, miszerint ajánlatos olyat választani, ahol nincs sok kontúr :D DE JÓ LESZ! :)

2 megjegyzés:

  1. Hát azért sikerült beleválasztani!:) Plastic canava - nem irigyellek, de a végeredmény nagyon szép lesz. Kíváncsian várom, hogy haladsz vele!

    VálaszTörlés
  2. Uh..gyönyörû lesz ! Nehéz lesz kihímezni ez biztos, (bàr még sosem varrtam ilyesmire) de legalàbb nem kell rajta agyalnod hogyan varrd meg vagy jò-e méret vagy a fonalak .XD

    VálaszTörlés