2015. január 30., péntek

Helyzetjelentés

Sziasztok!

         A változatosság kedvéért megint csak semmit sem tudok felmutatni, ami azt jelenti, hogy nekem pláne nagy teljesítés lesz a 2015 -ös KIHÍVÁS.
          Jelentem 2015 febr. 1- el új helyre költözöm, így a minipalota új köntösbe öltözhet. Megpróbálok nem minden kacatot felhalmozni, ezzel pénzt és további költözési problémákat megelőzni. Ezek alól persze kivételek az epres konyhai holmik és a keresztszemes hímzések, amiket rövididőnbelül haza is fogok vinni a beszerzéseket követően, és maradni a legszükségesebb dolgoknál, mint például egy félbemaradt munka befejezése.
           Mivel sikerült mindenemet elhopponálni, elvarázsolni, elvitetni így aztán a következő az, hogy próbálom beszerezni az első kihívásomhoz szükséges alapokat a romantikos buszos utazás előtt, mivel ott úgy érzem lenne időm mit bökni, hímezni. 
            Ha nem jelentkezem akkor épp azon vagyok, hogy minden szálat elvarjak, ami még maradt a kis életem terén. Legkésőbb márciusban jelentkezem.



1 megjegyzés:

  1. Azért minden szálat ne varrjál el baby!:) És március k***a soká lesz, havi egyszer tessék ide írni vmit...így is alig találkozunk!Velencéből meg hozzál vmi bindzsit emlékül magadnak.Pusza!

    VálaszTörlés