2014. augusztus 7., csütörtök

Hímzéstervek



A nagy falat
 Inkább nem mondom el milyen régóta várja, hogy elkészüljön.
Az első faliképem, a legnagyobb célkitűzésem, amit a mindig arrébb teszek hátha akkor nem látszik a sikertelenségem illetve majd elkészül.

Itt tartok 2014.augusztus
Azt hiszem ezzel önmagába ellenék stratégiájában darabig, de kalap valami Kis sikerélmény nekem is kell.


Almaszedők
Rájöttem nem szeretek gobelint hímezni, szegény ezért ellenszavazat nélkül halad évek óta ez meg az előzőnél is régebbi szerzemény.  Ez már akkor porosodott, amikor a négy évszak meg az elmémben meg sem született.  De egyszer bekereteztetem, ha a kész lesz.



Az új felindulás (pipa)
Találtam egy nagy arckrémes doboznyi levendulát és egyből kerestem a mintát hozzá, hogy illatzsák készülhessen belőle. Már csak fonál, anyag és némi hímzés hiányzik a varrás előtt: D

Pár nappal később így néz ki a terv :)


Epres vagy teak tálcabetét?
Inkább legyen baj, a kettő egyszerre: D Már csak a mintát kell megtalálni amiben egyesül az álom.



Házi áldás 2.
A múlt héten ezt a házi áldást találtam, de nem akart ráférni az anyagra, pedig én ezt akartam meghímezni. Meg is hímeztem egy rövidebb házi áldást nehogy üres maradjon az anyag. Mégse foghat rajtam ki egy darabka szövet?! Na de a fantáziám mégsem hagyta nyugodni az első minta, így csak rápréselem egy másik ugyanakkora anyagra mint, amit először kitaláltam. Mert hát olyan vagyok, mint  a gyerek: - ÉN AZT AKARTAM!



Beletelt jó két hétbe, de megérte a munkát :)




Hosszú ideje feküdt a fiókban ez a készlet mivel a mintaívét valahova elkavartam.
Viszont most, hogy segítségre leltem ebben fellendülve folytattam a megkezdett hímzést.
Az elfelejtett, elkezdett készletekben nagy örömet lel az ember nem csak újnak minősül, de gyorsabban készül el. 

2 megjegyzés:

  1. A Lanartés négyévszakod igazán sokat haladt mióta nem láttam: akkor még csak az alsó kerete volt meg! A tálcabetétes anyagod meg szuper, én csak szamócásra csinálnám...van egy frankó csokiba mártott eper mintám...hm....levendulát meg adok még ha kérsz!

    VálaszTörlés
  2. Jó látni hogy ennyit alkottál babyke ! Még mindig röhögöm , amikor az eszembe jut... hogy majdnem lenyultam a tündérkédet, amikor keretezted. XD XD XD

    VálaszTörlés